FAQ - Soalan Lazim

Apa benda M40 , B40 yang disebut dalam web ni?
» GandaNiaga mewujudkan ekologi bisnes sebagai teknik menang-menang. Ahli dipecahkan kepada 2 kategori M40 - Pemilik kedai WFH. Orang pasif, duduk diam dapat duit B40 - Affiliate menjual kedai WFH, tidak perlu modal. Mempromosi utk dapat komisen Maka, M40 dapat income tanpa bekerja dan B40 dapat income dari bekerja tanpa modal.

Bila komisen dibayar?
» Komisen ahli M40 direkodkan dalam ewallet. Ahli M40 boleh withdraw bila2 masa ke akaun bank asalkan ada minimum RM20 dlm ewallet. Proses masuk ke akaun bank dalam tempoh 24 jam. Komisen affiliate B40 juga boleh di withdraw bila2 masa dari sistem affiliate ke akaun, asalkan ada minimum RM20 komisen. Pembayaran komisen tanpa withdraw request adalah automatik ke akaun setiap 2 minggu sekali.

Macam mana saya nak jadi M40 dan duduk diam dapat duit?
» Klik butang SIGN UP, login ke ruangan ahli percuma dan beli kedai WFH (Upgrade vip)

Macam mana saya nak jadi B40 dan bekerja tanpa modal?
» Klik butang SIGN UP, login ke ruangan ahli percuma ada langkah seterusnya.

Apa bezanya kedai WFH dengan web ecommerce lain?
» Pertama : Harga yang murah dari pasaran. Harga Upah bina laman web ecommerce di pasaran adalah sekitar RM500 - RM1500. Kedai WFH RM395 sahaja. Termasuk domain + hosting. . Kedua: Owner boleh letak produk sendiri dalam menu produk (shopping cart) ATAU jika tiada produk boleh pilih mana-mana produk affiliate/dropship utk dijadikan produk utama. . Ketiga : Pasif income dari program affiliate Kedai WFH sendiri. Potensi pulangan lebih RM195k.

Apa benda GandaNiaga.com ni?
» GandaNiaga.com ni bisnes networking. Real bisnes.Bukan skim cepat kaya atau SCAM Produk GandaNiaga.com ni adalah laman web e-commerce yang dah siap ada produk dropship/affiliate kat dalam web. (Customized E-Commerce Web) Dipanggil Kedai WFH. (Kedai Work From Home) Orang boleh beli kedai ni dgn harga murah dari pasaran iaitu dengan harga RM395. Ahli dibayar komisen atas transaksi jual beli laman web Kedai WFH. Ahli dipecahkan kepada 2 kategori M40 - Pemilik kedai WFH B40 - Affiliate menjual kedai WFH

MACAM MANA NAK BUAT ?
» Klik SIGN UP dan daftar FREE. Di ruangan ahli percuma tu nanti ada dijelaskan langkah-demi langkah bagaimana nak bermula. Untuk kategori B40 ataupun M40.

Halaman 1NEXT